Fotboll som träning och nöjeNu när det är sommar ute är det perfekt och passa på att förena nytta med nöje och träna tillsammans med andra människor utomhus som t.ex. fotboll i goda vänners sällskap. Jag är ingen stor fotbollsfantast men det är kul att spela en match emellanåt och det ger väldigt bra intervallträning samtidigt som man kan få sig frisk luft. Självklart finns det andra lagsporter man kan köra nu när sommaren är här men fotboll är även en av världens mest populära sporter så de flesta människor brukar förstå sig på det på ett eller annat sätt.

Fotboll är inte bara en populärt att träna utan även att titta på och ibland måste man ju varva ner från träningen och ta det lite lugnare. Nästa år är det EM i fotboll och det kommer att spelas i Polen och Ukraina. VM och EM i fotboll är några av världens största och mest välbesökta sporthändelser då allt annats stängs av till förmån för fotbollen. Tänk den dagen kampsport når den statusen. Suck….

Men, men, om fotboll är vad folk gillar så är det ju fotboll som ska visas på TV och Sverige brukar ju göra rätt bra ifrån sig emellanåt trots att vi är ett så litet land. Just nu pågår EM-kvalet inför nästa års mästerskap och även här har Sverige gjort bra ifrån sig i Grupp E med 5 vinster och endast en förlust och ligger på en andraplats i deras grupp vilket tyder på att vi kommer se mer av dem i nästa års Europamästerskap. Är man mer intresserad av fotboll och kvalet så finns det mer information att hämta på EM kval 2012.  


bet-at-home
Pain is just weakness leaving the body...

Gillade du detta? Läs då gärna även om:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar