Tuppa av på träning el match

Ibland händer det att man tuppar av på träning eller match. För det mesta är det ofarligt och en vanlig del av grappling träning när adrenalinet kickar in och man är för enveten för att ge upp. Det visar på bra tävlingsanda men å andra sidan så kanske det inte är att sträva efter på träningen. Själv har jag aldrig tuppat av på varken träning eller match, har klappat många gånger i sista sekunden och har ett par blomkålsöron som belöning för att jag drog mig ur en rejäl triangel men aldrig tuppat av än. Däremot har jag strypit ut flertalet kamrater som tuppat av på grund av envishet (bl.a. en tränare, inga namn nämnda...) och det är lite skrämmande varje gång. Ta de försiktigt när du tränar, en vinst visar bara att det du lärt dig fungerar medan en förlust ger dig möjligheten att lära dig något nytt. Nedan är två filmer på matcher från tävling där de somnar in.

Stryp - Killen som tuppar av här tränar faktiskt på min hemmaklubb, ser lite skrämmande ut när han försvinner men allt går bra.



Hjärnskakning - den här avtuppningen är lite mer skrämmande. Det var nu på  Fenix senast, tyvärr missade jag det, men det gick iaf bra sen.



Pain is just weakness leaving the body...

Gillade du detta? Läs då gärna även om:



2 kommentarer:

Henke sa...

Bra klipp båda två, ser alltid lite läskigt ut när någon tuppar av.
Vad hände i andra klippet, slog han huvudet i mattan?

Smartius sa...

Japp, bakhuvudet som jag förstod det, tyvärr missade jag det, stod i andra änden o prata med några klubbkamrater, men allt gick bra, han var snart på benen igen...

Skicka en kommentar