Gillar du bloggen?

Gillar du bloggen?  Har du något annat att säga om den? Var inte rädd för att kommentera på något inlägg, gammalt som nytt. Jag tar gärna en kommentar om du är av en annan åsikt eller har mer/ny kunskap i ämnet.
Om du gillar bloggen så får du jättegärna länka till den från din egen blogg, hemsida eller kanske facebook så att den sprids. Om du vill att jag ska länka tillbaka så hör av dig via en kommentar eller liknande.
Har du sett någon reklam på bloggen du tyckte var intessant men svårt att hitta den igen. Här nedan har jag samlat diverse reklambanners för din bekvämlighet om du vill hitta dem igen. Många av de produkter jag nämner finns att inhandla på någon av dessa sidor men även andra bra prylar, ta en titt och se vad du hittar. Lycka till med shoppingen till din träning (eller motivation, utstyrsel, tävling eller ja vad du nu hittar på).

Gymgrossisten är mitt förstandhandsval när det kommer till kosttillskott. Tycker de har ett bra utbud och fraktfritt över 600 :- samt att jag gillar deras egna märke Star Nutrition. De flesta kostillskott jag använder kommer härifrån.

Bodystore är i princip samma företag som gymgrossisten.

Ellos har förutom kläder och sådant även ett relativt stabilt utbud av träningsutrustning till resonabla priser som kan vara värt att checka in för hemmagymmaren.

Tradedoubler är perfekt för dig som vill tjäna en liten slant på din egen blogg. Helt gratis, lätt att använda och de tar bort skatten från det du tjänar så du behöver inte oroa dig för skatteverket.


Cdon.com är enligt mig ett av de bästa elektronikförsäljarna på marknaden. Riktigt billiga, många bra erbjudanden och aldrig mer än 29:- i frakt om ens det. Perfekta när man som jag lyckas paja hörlurarna till mp3:en på löpturen stup i kvarten...


Tidningskungen har de flesta tidningarna på nätet tillgängliga bara ett klick bort och många gånger bättre erbjudanden än vad tidningen själv har. Fick härifrån tre nummer från Fighter för bara 39 :-

Coolstuff har kanske inte så mycket med träning att göra men de har en grym service och riktigt roliga grejer att köpa i present. Fick bl.a. ett Powerwheel härifrån, riktigt bra underarmsträning.

LOVEFILM är perfekt för den som älskar film och vill se dem via en dvd-spelare eller blu-ray. Använde mig av dem för ett par år sedan och de har en bra service och ett stor filmutbud till bra priser. För det mesta är det gratis att testa på ett par veckor så gör ett försök.

Shopping4net har en mängd olika varor men deras kostillskottutbud intresserar mig eftersom det har ett lite annorlunda utbud än Gymgrossisten. Kan vara värt att titta på om du letar efter ett specifikt märke.

Spelbutiken är ett måste för du kan ju inte träna jämt och spela tevespel är perfekt avkoppling. Stort utbud till billiga priser och fraktfritt.

Smartguy har ett stort utbud av kläder för killar

Uppercut.se säljer framförallt underkläder och snygga sådana, titta och se för dig själv, många märken

Jula rekommenderar jag egentligen att åka dit och handla men ibland är det inte möjligt. De har en ganska stabilt utbud av grundläggande träningsutrustning som kan vara värt att checka in för nybörarjaren. Köpte min första  träningsbänk härifrån och använder den fortfarande.

Ibland är det svårt att hitta rätt batterier i affären, då kan det vara smidigt att köpa dem på nätet där man ser vilken sort man behöver. Här är en butik specialiserad på alla typer av batterier.

Bokus har ett stor utbud av böcker och en värdig konkurrent till adlibris som ibland är billigare.

Comviq har alltid bra telefonerbjudanden och är du sugen på att få någon hundring att ringa för så kan du ju testa dem.

Megastore har det mesta när det kommer till spel och film vilken kan vara värt att kolla när dina vanliga affärer saknar det du vill ha.

Inklclub.com har riktigt bra service med bra erbjudanden som vi har använt oss av tidigare. Numera använder jag skolans skriver så har inte behov av dem längre.
Senaste uppdateringen finner du här på Gillar du bloggen?


Pain is just weakness leaving the body...

Gillade du detta? Läs då gärna även om:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar