13 lästips på kampsports-, hälso- och styrketräningstidningar


Är du ute efter att få löpande ny kunskap och vill hänga med de senaste rönen inom just ditt område eller kanske bara vill ha något intressant att  läsa nästa gång du sitter på dass och söker efter en ny prenumeration på en tidning om träning. Här kommer 13 tips på olika tidningar med inriktning på kampsport, styrketräning, hälsa och löpning. Med andra ord finns det något för alla smaker. Perfekt för dig som inte riktigt hänger med vad grabbarna på klubben pratar om eller undrar vad den senaste dieten går ut på. Träning är ett ständigt skiftande ämne och det gäller att hänga med i trenderna. Här har du även den perfekte födelsedagspresenten eller julklappen till din träningstokige partner, son, dotter eller bekante.Tidningar om kampsport

Som svensk fighter kan du inte ha missat Fighter Magazine som är Sveriges ledande tidning om träning och kampsport. Tyvärr det enda svenska alternativet om du vill läsa på reguljär basis. Men den är billig och utkommer 10 gånger per år så passa på en provprenumeration.
Gracie magazine är ett av världens största kampsportsmagasin med framförallt artiklar för BJJ och SW. Ett måste i brevlådan för alla grappling fan.

Black Belt Magazine är en tidning som innehåller all kampsports information du behöver för att hjälpa dig att hålla dig fokuserad, utveckla din teknik samt dina mål. Utkommer varje månad på engelska.


Tidningen The Ring ärboxningens bibel och utkommer varje månad på engelska.  


Tidningen Boxing Monthly är en annan boxningstidning som även denna utkommer varje månad på engelska

 


Tidningar om styrketräning

BODY Magazine är sveriges största träningsmagazin för seriösa bodybuilders och hemmabyggare. Behöver ingen närmare beskrivning än så om du är intresserad av styrketräning.  

STARK Magasin är tidningen för dig som gillar att träna hårt – eller vill börja gilla det! Med fokus på helheten i träningen istället för detaljerna vilket saknas i andra tidningar.  


Powerlifting Magazine är tidningen som täcker allt inom sporten, med tävlings resultat, teknik tips och nyheter på engelska.
  

Tidningar för kvinnor
(Som förstås kan läsa alla de andra tidningarna med, men killar kanske inte gillar dessa...)
Hälsa och Fitness är europas populäraste träningstidning för aktiva kvinnor som nu kommit till Sverige


Blossom Magazine är till för dig som vill veta hur du kan träna, äta och tänka för att må ditt allra bästa.
  Tidningar för löpare
Runners World är tidning för dig som brinner för löpning med nya tips och test för att utveckla just din löpning


Tidningar med vetenskapliga hälsoartiklar
Idrott & Kunskap är  tidningen med den högsta IK-kvoten. Nu har Sverige fått sin första populärvetenskapliga tidning om idrott. 

Tidningen Hälsa & Vetenskap är vetenskaplig tidning som på ett begripligt sätt förklarar om hälsa och medicin

Pain is just weakness leaving the body...

Gillade du detta? Läs då gärna även om:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar